games

in stock

trending toppers

amazing alternatives

Serious

game subjects

Digital Transformation

De exponentiële kracht van digitalisering heeft een gigantische impact op onze maatschappij. Ook in de zakelijke context, dus ook ten aanzien van jouw bedrijf of organisatie. Bedreigingen liggen op de loer, maar er zijn ook grote kansen. Digital Transformation. Wat is het precies? Waar komt de impact op jouw bedrijf? Wat moet je (anders) doen?

BATTLE OF DISRUPTION

SHAPING NEW HORIZONS

THE GERMAN GAME (Battle of Disruption in German)

Future Works Skills

Hoe ziet het werk eruit voor de medewerkers over vijf jaar? Toenemende digitalisering, robotisering, Artificial Intelligence. Welke vaardigheden, skills, gaan een grotere rol spelen? Bij veel bedrijven en overheden staat het onderwerp ‘Future Work Skills’ op de agenda. Hoe krijg je de medewerkers, juist de groep waar het over gaat, aangesloten op dit onderwerp?

ESCAPE TO THE FUTURE

Disruption in mobility

De komende tien jaar zal de manier waarop wij leven, werken en onszelf verplaatsen een disruptieve verandering doormaken. Mobiliteit vindt zichzelf momenteel opnieuw uit. Electrisch rijden, Car-sharing, zelfrijdende auto’s zijn zomaar wat ontwikkelingen. Hoe gaat jouw -mobiliteit gerelateerd- bedrijf hiermee om?

THE PERFECT STORM

Data driven work

Veel organisaties willen en moeten aan de slag met data. Beter, zorgvuldiger, slimmer. Dat beperkt zich niet alleen tot zoemende hardware en soepele software. De gebruiker, de manager en de medewerker spelen een grote rol. Zij moeten op een andere manier aan de slag. Data Gedreven Werken. Wat is dat dan precies? Welk gedrag moet anders?

THE BRIDGE

DATA MOLLEN BY SCAMANDER

top advisory

De adviseur van morgen moet meer meebrengen dan kennis en kunde. Ingrijpende technologische en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen hebben een grote impact op de rol en toegevoegde waarde van de adviseur. De adviseur moet een Meesteradviseur worden. Hoe kan hij/zij dat op een effectieve en leuke manier bereiken?

THE ROUND TABLE

back to the office

Corona 2020/2021. Mensen werken thuis. Digitale meetings. Vervreemding van kantoor. Kans op een ander onzichtbaar virus: ‘disconnect’. Hoe krijgen we iedereen weer verbonden? Langzaamaan terug naar de werkplek. Kunnen we op ludieke wijze de medewerkers weer contact laten leggen met ons bedrijf?

RETURN DAY

REACH OUT!

gamified survey

Je wilt vragen stellen aan je organisatie. Of aan je klanten. Hoe doe je dat? Old school enquête met zo'n vermoeiende vragenlijst? Hard hopen dat iedereen meedoet en de kwaliteit van de antwoorden je verder helpt. Of is er een nieuwe frisse manier om de antwoorden te krijgen? Via een gamified enquête een hoge betrokkenheid genereren. En een fantastische output!

TIME MACHINE

platform

self service

serious access

Je krijgt toegang tot ons eigen DIGITAL ROCKS GAME PLATFORM:

- 24/7 toegang....uiteraard!

- 100% privacy gegarandeerd (GDPR)

- maximaal schaalbaar

some serious numbers

1
Serious Games
0
Fun Executions
0
Happy Players

play the game....because sooner or later
all games become serious

WANNA PLAY?

NL