Scroll

GAMIFIED INTERACTION WITH YOUR most valuable asset

The problem

Corona 2021. Mensen werken thuis. Digitale meetings. Vervreemding van kantoor. Kans op een ander onzichtbaar virus: ‘disconnect’. Hoe kunnen we een 'reach out' doen naar onze mensen? Hoe kunnen we ze op een verfrissende manier betrekken bij onze plannen? Wat is eigenlijk hun mening over bepaalde zaken? 

THE GAME

ReachOut! is een gamified interactie game voor het betrekken van medewerkers bij het bedrijf. 

De medewerker maakt in Virtual Reality een wandeling door de stad, door een pretpark, door het gebouw van het bedrijf of wat dan ook. Onderweg komen er raadsels en puzzels, afgewisseld met informatie die het bedrijf over wil dragen. Een filmpje van de baas, de uitleg van een nieuw project etc. Tegelijk wordt de speler een aantal vragen voorgelegd. Bijvoorbeeld: “Wat vind jij van onze nieuwe strategie?”,  of “Hoe kijk jij tegen thuiswerken aan?” 

ReachOut! is wat wij noemen een ‘bi-directionele’ gamified enquête. Informatie twee kanten op. Online beschikbaar, 24/7.

 

creating awareness in a fun and bi-directional way

The people

Geschikt voor alle lagen in de organisatie. De werkgever doet een ‘reachout’ naar de medewerker. Via de game een mooie manier om bijvoorbeeld een nieuwe strategie uit te leggen. Voor de medewerker een manier om (anoniem) zijn of haar mening te geven. Ons platform garandeert de privacy (AVG proof). Bij zowel werkgever als werknemer ontstaat zo ‘awareness’ ten aanzien van het onderwerp in kwestie.

The timing

Werken je mensen thuis? Lijkt het je leuk om je informatie eens op een andere manier over te brengen, dan de zoveelste powerpoint of Teams-meeting? Lijkt het je interessant om de mening van de mensen op te halen, op een leuke gamified wijze? Sta je op het punt een strategie uit te venten? Of wil je met een groot (cultuur) programma starten? Dan is ReachOut!, volledig op maat te maken (!), een uniek en state-of-the-art middel.

much better than a boring questionnaire

THE result

De mensen hebben een leuke experience gehad. Wandeling door de stad in of het kantoorgebouw in Virtual Reality. Hier en daar een presentatie of filmpje van de baas. Grappige opdrachten en raadsels. Meegedacht over bepaalde onderwerpen. Stukje bewustwording. Het management heeft deze meningen opgehaald (privacy gegarandeerd) en kan daar via analyse mee aan de slag.

 

wanna play?

NL