‘TIME MACHINE’

Scroll

online GAMIFIED SURVEY
for COllecting information effectively

The problem

Wil jij informatie verzamelen in en rondom je organisatie; over bijvoorbeeld medewerkers-tevredenheid, je datavolwassenheid, gedrag en cultuur, of over je klanten?

Hoe ga je het aanpakken? Een energie-zuigende enquête met tientallen saaie vragen en een twijfelachtige effectiviteit?

Of sta je open voor een frisse, speelse interactie met jouw doelgroep? How about a ‘gamified survey’!?

THE GAME

Time Machine is een online serious game waarbij de deelnemer op speelse wijze wordt uitgenodigd een aantal vragen te beantwoorden. 

De speler wordt door de Tijdmachine in Virtual Reality door 6 tijdperken heen-geflitst. Zo begint de game met een reis naar de Prehistorie, aansluitend de 6e Eeuw, de Middeleeuwen enzovoort. In ieder tijdperk krijgt de speler quizvragen over het betreffende tijdperk…..afgewisseld met de serieuze (enquête) vragen. 

Aan het eind krijgt de speler een analyse van zijn of haar antwoorden in de vorm van een ‘selfie’. En is er voor de opdrachtgever waardevolle informatie verzameld op de achtergrond. Alles met 100% behoud van privacy ten aanzien van de deelnemer.

Online, overal en altijd beschikbaar en zeer laagdrempelig. Volledig op maat te maken: lever jullie 24 vragen aan en je krijgt binnen 48 uur je eigen gamified enquête “Time Machine”.

 

BEST PRACTICE

De tijdmachine van optios

Optios is een specialist in loopbaanbegeleiding en re-integratie. 

In opdracht van Optios hebben wij de volledig op maat gemaakte “Tijdmachine Optios” gebouwd.

Hier vind je de trailer! Dutch only, sry!

PS Zet je beste geluid aan!

View trailer

Op onze BLOG pagina tref je een beschrijving van dit succesvolle traject.

cOLLECTING INFORMATION in a fun WAY AND 100% PRIVACY PROOF

The people

Geschikt voor ieder bedrijf of organisatie die informatie wil verzamelen over een thema. Denk aan medewerkerstevredenheid, datavolwassenheid, duurzame arbeidsinzet, gedrag, cultuur …. Geschikt voor alle lagen in de organisatie. De deelnemer speelt de game online, volledig anoniem, en krijgt persoonlijke feedback. De opdrachtgever krijgt management informatie over alle antwoorden van alle spelers. De game werkt op basis van persona’s en is 100% GDPR privacy proof.

The timing

Wil je weten hoe mensen zich voelen? Hoe zij de tijd na Corona zien? Wil je je organisatie peilen, bijvoorbeeld op het gebied van gedrag, cultuur of datagedrevenheid? Heb jij een bedrijf dat een bepaalde dienst verleent zoals bijvoorbeeld op het gebied van gedrag, cultuur of data? Dan is jouw eigen Time Machine, binnen 48 uur, volledig op maat te maken (!). Een unieke en state-of-the-art manier om je informatie te verzamelen. Én je mensen te activeren!

more fun than a boring questionnaire

THE result

De mensen hebben een leuke experience gehad. Een reis door de tijd in Virtual Reality! Dinosaurussen, kasteelheren, middeleeuwse kerken.

Er is een stukje bewustwording gecreëerd ten aanzien van het betreffende onderwerp.

Onderweg hebben zij belangrijke informatie gedeeld, vanuit een 100% privacy proof omgeving.

De speler krijgt een analyse van zijn of haar antwoorden in de vorm van een ‘selfie’. Het doel is om de speler te activeren: “Kijk eens naar de analyse en kom in actie!”

De opdrachtgever krijgt een rijke (geanonimiseerde) set aan managementinformatie. Welke persona’s zeiden wat op welke vragen en verhoudt het zich onderling?

in the media

do you want your own time machine?

Wil jij ook zo’n Tijdmachine?

Anders gezegd: heb jij ook 24 serieuze vragen die je zou willen stellen aan een doelgroep?

Bijvoorbeeld over gedrag, cultuur, medewerkerstevredenheid, data-volwassenheid….

Digital Rocks neemt graag met jou je 24 vragen door en binnen 48 uur bouwen wij jouw eigen Time Machine!! Met jouw vragen, jouw ‘selfie’ en jouw management informatie.

Een innovatieve, frisse en inspirerende manier om informatie te verzamelen. Weer eens wat anders dan de zoveelste saaie enquête ; – )

NL