‘BATTLE OF DISRUPTION’

Scroll

The problem

De exponentiële kracht van digitalisering heeft een gigantische impact op onze maatschappij. Ook in de zakelijke context, dus ook ten aanzien van jouw bedrijf of organisatie. Bedreigingen liggen op de loer, maar er zijn ook grote kansen. Digital Transformation. Wat is het precies? Waar komt de impact op jouw bedrijf? Wat moet je (anders) doen?

THE GAME

De Battle of Disruption is een strategisch bordspel over digitale transformatie. De game is gebaseerd op het meesterwerk ‘Digital Transformation’ van onze Belgische vrienden Jo Caudron en Dado van Peteghem. Ontdek de 35 ‘drivers of transformation’. Welke gaan jouw bedrijf raken? Waar, hoe en wanneer? Puzzels, filmpjes, binnenvliegende tweets. Wat gebeurt hier allemaal? Wat moeten wij als bedrijf ‘morgen’ gaan oppakken? 

to disrupt or to be disrupted
that is the question

THE PEOPLE

Sowieso een gave teambuilding game met belangrijke inhoud. Management, board members, innovatieteams, strategische afdelingen. Iedereen die bezig is met de toekomst. Maar anderzijds net zo goed geschikt voor alle medewerkers. Immers, het is ook hun toekomst. Fysiek bordspel in een ruimte met 8 tot 12 spelers per game. Super leerzaam zonder vereist instapniveau.

The timing

Voorafgaand aan een strategische oriëntatie. Of juist na afloop om je medewerkers mee te nemen in de nieuwe richting. Of gewoon als leuke start van een nieuw project of een teamuitje. Op een ludieke manier met elkaar een kijkje nemen in de toekomst.

THE result

In één dagdeel met elkaar verbonden. Begrippenkader. Gedeeld gevoel van noodzaak. En een eerste beeld van de nieuwe strategische richting. Groot radarscherm met 7 strategische speerpunten. De existentiële vraag ligt op tafel: to disrupt or to be disrupted?

wanna play?

NL