‘THE ROUND TABLE’

Scroll

gamified e-learning to become
a top advisor

The problem

De adviseur van morgen moet meer meebrengen dan kennis en kunde. Ingrijpende technologische en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen hebben een grote impact op de rol en toegevoegde waarde van de adviseur. Hij/zij moet een 'Meesteradviseur' worden. Hoe kun je dat op een effectieve en leuke manier bereiken?

THE GAMIFIED E-LEARNIng

Engeland, eind 6e eeuw. De legendarische Britse Koning Arthur nodigt je uit, in Virtual Reality, in zijn kasteel. Er is een plekje vrij aan zijn Ronde Tafel. Hoe kom jij aan tafel? En hoe schuif je steeds een plekje op, om uiteindelijk naast Koning Arthur te komen zitten? Als zijn meest vertrouwde Meesteradviseur. Je gaat hiertoe het boek Meesteradviseur van Rob Bertels en Gerlof Schutte bestuderen. Gedurende de game wordt het unieke gedachtegoed, in hapklare brokken met wat fun opgediend. 

Gamified E-learning in optima forma! 

HOW ABOUT YOU TRANSFORM YOURSELF... INTO A TOP ADVISOR

The people

Iedereen die op wat voor manier in de advisering zit, zou het boek Meesteradviseur tot zich moeten nemen. Consultant, manager, IT adviseur, jurist, coach, begeleider … iedereen die begeleiding of advies levert. En in de gaten heeft dat er meer nodig is dan alleen maar ‘kennis en vaardigheden’. De professional die effectief aan zichzelf wil werken. Op een prettige manier die verder gaat dan alleen maar het lezen van een boek.

The timing

We leven in een almaar groter wordende kenniseconomie, met vrij toegankelijke kennis. Waarin onderscheid jij je nog als adviseur of manager? Hoog tijd om na te denken over jouw toegevoegde waarde. Hoe word je een Meesteradviseur? Waar moet je vooral bij jezelf aan gaan werken?

serious book, serious fun!

THE result

De E-learning begeleidt je soepeltjes door het boek Meesteradviseur heen. Een meesterwerk. Stevige stof, gelardeerd met stukjes ‘serious fun’! Puzzels, tweets, filmpjes, meerkeuzevragen, self assessments … we halen alles uit de kast om voor jou de essentie te vangen. Na afronding word je door Koning Arthur gekroond tot Meesteradviseur en krijg je de beschikking over het machtige Excalibur zwaard. Klaar om de nieuwe wereld in te gaan … als Meesteradviseur welteverstaan. 

THE TRAILER

Dutch only, sry! PS … zet je beste geluid aan!

THE ROUND TABLE

THE BROCHURE

In de Brochure van The Round Table vind je meer achtergrondinformatie over het boek Meesteradviseur, de ‘verpakking’ in de game en de prijslijst.

wanna play?

NL