‘SHAPING NEW HORIZONS’

Scroll

strategic boardgame to discover maritime disruption

The problem

Digital Transformation verandert op grote schaal de wijze waarop de maritieme industrie opereert en innoveert. Blockchain en andere technologieën disrupten de supply chain. De operatie van scheepvaart ondergaat grote veranderingen. IoT ondersteunde route- en resource planning, sensor-driven-predictive maintenance, tot en met onbemande schepen. Enzovoort. Hoe gaat jouw maritiem-gerelateerd bedrijf zich positioneren in dit transformatie-geweld?

THE GAME

Shaping New Horizons is een strategisch bordspel over digitale transformatie. Volledig toegesneden op de Maritieme industrie. Ontdek de 35 ‘drivers of transformation’, bijvoorbeeld smart ports, vicinity, swarm technology, blockchain, IoT predictive maintenance. Welke gaan jouw bedrijf raken? Waar, hoe en wanneer? Puzzels, filmpjes, binnenvliegende tweets. Wat gebeurt hier allemaal? Wat moeten wij als bedrijf ‘morgen’ gaan oppakken. Hoe geven we vorm aan onze nieuwe horizon?

maritime entering
the next wave of disruption

The people

Een leerzame teambuilding game met belangrijke inhoud. Management, board members, innovatieteams, strategische afdelingen. Iedereen die bezig is met de toekomst van Maritiem. Maar anderzijds net zo goed geschikt voor alle medewerkers. Immers, het is ook hun toekomst. Fysiek bordspel in een ruimte met 8 tot 12 spelers per game. Super leerzaam zonder vereist instapniveau.

The timing

Voorafgaand aan een strategische oriëntatie. Of juist na afloop om je medewerkers mee te nemen in de nieuwe richting. Of gewoon als leuke start van een nieuw project of een teamuitje. Op een ludieke manier met elkaar een kijkje nemen in de toekomst.

let's hit the waves

THE result

In één dagdeel met elkaar verbonden. Begrippenkader. Gedeeld gevoel van noodzaak. En een eerste beeld van de nieuwe strategische richting. Het strategie-radarscherm in de stuurhut toont de urgentie.

De existentiële vraag ligt op tafel: zijn wij klaar voor de Next Wave?

wanna play?

NL