‘RETURN DAY’

Scroll

virtual exploration of work life
after corona

The problem

Corona 2020/2021. Mensen werken thuis. Digitale meetings. Vervreemding van kantoor. Kans op een ander onzichtbaar virus: ‘disconnect’. Hoe krijgen we iedereen weer verbonden? Langzaamaan terug naar de werkplek. Kunnen we op ludieke wijze de medewerkers weer contact laten leggen met ons bedrijf?

THE GAME

Return Day betreft een wandeling in Virtual Reality door de stad, op weg naar het kantoor. Onderweg komen er diverse puzzels en vragen voorbij. De wandeling eindigt in het kantoor waar een kijkje wordt genomen in ‘het nieuwe werken’. Tijdens de game kan het management (via filmpjes, puzzels, etc.) belangrijke informatie aanreiken. En andersom: via een gamified enquête wordt de medewerker om zijn/haar mening gevraagd. Online beschikbaar, 24/7.

 

Back to the office in
virtual reality

The people

Geschikt voor alle lagen in de organisatie. Iedereen die weer eens wil snuffelen aan kantoor. Iedereen die benieuwd is naar de laatste boodschap van de baas. En het leuk vindt om een mening te delen, bijvoorbeeld naar aanleiding van de vraag: “wat zou onze eerste prioriteit moeten zijn ná Corona?”.

The timing

Werken je mensen thuis? Lijkt het je leuk om je informatie eens op een andere manier over te brengen, dan de zoveelste powerpoint of Teams-meeting? Lijkt het je interessant om de mening van de mensen op te halen, op een leuke gamified wijze? Wil je je mensen, allemaal thuis aan de keukentafel of op de zolderkamer, weer eens een vleugje kantoorgevoel meegeven, dan is Return Day een verfrissende game.

return to work in virtual reality

THE result

De mensen hebben een leuke experience gehad. Wandeling door de stad in Virtual Reality. Hier en daar een presentatie of filmpje van de baas. Grappige opdrachten en raadsels. Meegedacht over bepaalde onderwerpen. Het management heeft deze meningen opgehaald (privacy gegarandeerd) en kan daar via analyse mee aan de slag.

 

wanna play?

NL