‘ESCAPE TO THE FUTURE’

Scroll

physical escape room to unlock
your future work skills

The problem

Hoe ziet het werk eruit voor de medewerkers over vijf jaar? Toenemende digitalisering, robotisering, Artificial Intelligence. Welke vaardigheden, skills, gaan een grotere rol spelen? Bij veel bedrijven en overheden staat het onderwerp ‘Future Work Skills’ op de agenda. Hoe krijg je de medewerkers, juist de groep waar het over gaat, aangesloten op dit onderwerp?

THE GAME

Escape To The Future is een fysieke escaperoom opgezet in jouw locatie. Montgommery Scott (van “beam me up Scotty”) is geteleporteerd naar de toekomst. Met zijn eigen Future Work Skills in de koffer. Ontdek via welk teleportatiestation hij is vertrokken en welke skills hij heeft meegenomen. Het team heeft een uur de tijd om uiteindelijk (in Virtual Reality) geteleporteerd te worden naar de toekomst.

escape room to discover...
your own future

The people

Geschikt voor alle lagen in de organisatie. Voor management, als kennismaking met de Future Work Skills. Maar, zeker ook voor de medewerkers zelf. Een krachtig begin om de mensen zelf hun toekomstige skills te laten ontdekken.

The timing

Bezig met nadenken over de toekomst van skills? Wil je de workforce wakker schudden op een leuke manier? Speelt het thema ‘Future Work Skills’? Dan is de escape room Escape To The Future een onvergetelijke ervaring. Je plant het zaadje van nieuwe skills in het hoofd van de medewerker zelf. Het is immers zijn of haar eigen toekomst.

time to escape!

THE result

In de escape room zitten 8 huidige en 8 toekomstige skills verwerkt. In het eerste deel wordt men zich bewust van de huidige skills. In het tweede deel worden de 8 Future Work Skills via puzzels en opdrachten één voor één gepresenteerd.

De speler is zich bewust van de nieuwe skills en gaat daar verder over nadenken.

wanna play?

NL