‘THE BRIDGE’

Scroll

online moordspel om bewustwording aan te wakkeren rondom datagedreven werken

The problem

Veel organisaties willen en moeten aan de slag met data. Beter, zorgvuldiger, slimmer. Dat beperkt zich niet alleen tot zoemende hardware en soepele software. De gebruiker, de manager en de medewerker, spelen een grote rol. Zij moeten op een andere manier aan de slag. Data Gedreven Werken. Wat is dat dan precies? Welk gedrag moet anders?

THE GAME

Er is een moord gepleegd. Vannacht op de Erasmusbrug. Geen enkel spoor van de dader. Geen wapen, geen getuigen, geen verdachten.

The Bridge is een online moordspel in Virtual Reality. Gebouwd in samenwerking met de spelarchitecten van Pilipili Games. Binnen een uur de moord oplossen. Data, informatie, delen, samenwerken, combineren en analyseren. Vindt jouw team de juiste dader?

Check out our trailers

nederlands, english, deutsch

Zet je beste geluid aan!

Bekijk de trailer

Turn on your best sound!

View trailer

Schalten Sie Ihren bestmöglichen Sound ein!

Trailer anschauen

online murder game in
virtual reality

THE PEOPLE

Geschikt voor alle lagen in de organisatie. Vier spelers per game. Ieder vanuit zijn eigen zolderkamer of keukentafel. Online ingelogd met elkaar in een meeting en op een gedeeld murderboard aan de slag. Met je eigen VR bril de crime scene onderzoeken.

The timing

Als jouw bedrijf serieus bezig is met data, dan is The Bridge sowieso een aanrader. Sta je aan de start van een data-programma of -project dan is het een leuke awareness ‘amuse’. Of heb je een leerprogramma voor management en medewerkers rondom data, dan is dit de leukste openingsmodule.

Met elkaar een heftige moord oplossen. Zeer geschikt als team building.

The hunt is on!

THE result

In The Bridge zitten 7 leerdoelen rondom Data Gedreven Werken verwerkt in de game. Er wordt awareness gecreëerd ten aanzien van deze leerdoelen. Een originele opstap naar een data-project of leerprogramma.

Leerzaam, spannend en fun! Of gewoon een leuke game voor mensen die thuis zitten en op een ludieke manier willen samenwerken.

wanna play?

NL