‘BATTLE OF DISRUPTION’

Scroll

strategic board game to discover
digital transformation

The problem

De exponentiële kracht van digitalisering heeft een gigantische impact op onze maatschappij. Ook in de zakelijke context, dus ook ten aanzien van jouw bedrijf of organisatie. Bedreigingen liggen op de loer, maar er zijn ook grote kansen. Digital Transformation. Wat is het precies? Waar komt de impact op jouw bedrijf? Wat moet je (anders) doen?

THE GAME

De Battle of Disruption is een strategisch bordspel over digitale transformatie. Ontdek de 35 ‘drivers of transformation’. Welke gaan jouw bedrijf raken? Waar, hoe en wanneer? Puzzels, filmpjes, binnenvliegende tweets. Wat gebeurt hier allemaal? Wat moeten wij als bedrijf ‘morgen’ gaan oppakken?

 

to disrupt or to be disrupted
that is the question

The people

Een leerzame teambuilding game met belangrijke inhoud. Management, board members, innovatieteams, strategische afdelingen. Iedereen die bezig is met de toekomst. Maar anderzijds net zo goed geschikt voor alle medewerkers. Immers, het is ook hun toekomst. Fysiek bordspel in een ruimte met 8 tot 12 spelers per game. Super leerzaam zonder vereist instapniveau.

The timing

Voorafgaand aan een strategische oriëntatie. Of juist na afloop om je medewerkers mee te nemen in de nieuwe richting. Of gewoon als leuke start van een nieuw project of een teamuitje. Op een ludieke manier met elkaar een kijkje nemen in de toekomst.

the game is on!

THE result

In één dagdeel met elkaar verbonden. Begrippenkader. Gedeeld gevoel van noodzaak. En een eerste beeld van de nieuwe strategische richting. In de cockpit van de robot R2D2 een groot radarscherm. Daarop jullie zelf geformuleerde strategische speerpunten. De existentiële vraag ligt op tafel: to disrupt or to be disrupted?

wanna play?

NL